..referenser och arbeten

 

 

Jag har jobbat med Olof under ett antal år i hans olika skepnader både som anställd och som ”egen”. Samarbetet har varierat mellan strategiskt- och operativt arbete. Oavsett vilket så levererar Olof alltid med samma entusiasm, höga kompetens och oerhörda snabbhet.

Andréas Eriksson

CMO, Chief Marketing Officer at Port of Helsingborg

Om Olof och Engvall Media har jag bara gott att säga. Han hjälper oss, Skånska Byggvaror, med vår PR och presstrategi. Vi önskar ökad redaktionell närvaro och varumärkesstärkande exponering. Jag vet att allt vi planerar blir genomfört i tid och med bästa kvalitet. Att han dessutom är trevlig och entusiasmerade gör ju det hela ännu bättre.

Per-Ivan Christiansson

Marknadschef på Skånska Byggvaror AB

Olof was during his year at the international Team Rynkeby Project crucial in developing and maintaining the media strategy for the team. Thanks to his knowledge and drive, Team Rynkeby was able to reach and surpass all expectations in maintaining and increasing the recognition of the group’s important work fighting children’s cancer, leading to an all-time high in media coverage and reach.

Hans Osvalds

Airline Captain and Mental Coach

Olof är mycket proffsig och kunnig, samtidigt som dessa egenskaper blandas med en ödmjuk och prestigelös framtoning. Dessutom är det alltid väldigt god energi och därmed roligt när vi jobbar tillsammans.

Söker du en kvalitativ, utmanande och utvecklande resurs inom kommunikation och PR kan jag verkligen rekommendera en träff med Olof.

Annelie Johansson

CEO Yves Rocher Norden

Jag har jobbat med Olof i många år och ger honom mina absolut största och bästa rekommendationer. Olof har en mycket bra förmåga att förstå affären eller problemet och sedan en unik talang att förstå vilka texter som fungerar – oavsett om det handlar om PR som ska attrahera journalister eller om det handlar om reklamtexter/redaktionella texter som ska vara aptitliga för en kund. Dessutom skriver han utmärkta texter som är intressanta, enkla att förstå och relevanta.
Olof är alltid professionell, leveranssnabb och att lita på.

Fredrik André

CMO/Head of Global Marketing & Branding at Medius

Jag fick förmånen att lära känna Olof under tiden vi jobbade med att utveckla varumärket för Resurs Bank och Supreme Card. Olof är en inspirerande person som sällan går osedd förbi. Han tar sig an sina uppgifter med storm på ett positivt sätt. Med stort driv och otvivelaktigt engagemang satte han snabbt vårt varumärke på kartan på ett mycket proffsigt sätt. Även internkommunikationen växte sig starkare i hans fotspår. Olof är dedikerad till sitt jobb och snabb att leverera resultat med kvalitet. Han är en betydande tillgång för alla företag och jag jobbar gärna med Olof igen.

Dunia Olanderson

Product Manager at SOLID Försäkringar

Olof är en frisk fläkt som med stort engagemang drivit och genomfört komplicerade kommunikativa förändringsprojekt i banken. Unik förmåga att kombinera snabba leveranser med hög kvalité.

Patrik Hankers

Head of Consumer Market at Resurs Bank

Jag hade förmånen att arbeta med Olof på Resurs Bank där vi satt i samma ledningsgrupp. Olof har alltid varit en förebild och en person som har lyckats göra ett stort intryck på mig och de flesta i sin omgivning. Jag är än idag imponerad av utvecklingen i Resurs Banks varumärkesresa Olof lyckades genomföra på kort tid. Hans kunskaper som PR expert, varumärkesstrateg i kombination med en fantastisk och fängslande personlighet gör honom, enligt mig till en av de mest kompetenta människor inom sitt område som jag har träffat. Olof levererar alltid och har den där unika förmågan att bygga långsiktiga och djupa relationer i samma andetag. Jag är oerhört tacksam att ha haft chansen att arbeta med Olof och kan varmt rekommendera honom och hans företag Engvall Media AB.

Adnan Krso

Head of customer and business support

Jag har haft förmånen att lära känna och arbeta med Olof Engvall under 12 månader i projektet Team Rynkeby 2015. Olof var huvudansvarig för PR/Kommunikation. Hans engagemang och energi var påtaglig över hela projektet vilket smittade av sig till övriga medlemmar på ett mycket positivt sätt. Olofs professionalism och affärsmannaskap är tydlig, han är drivande i att lyfta allt från komplicerade frågor till att på ett personligt sätt möta människor i sin omedelbara omgivning. Hans fokus och strategiska sätt att tänka leder till fantastiska resultat. Med Olof i teamet kommer man mycket längre än man någonsin kan ana!

Henrik Nilsson

Rådgivare på TRR Trygghetsrådet

Olof är en mycket värdefull tillgång för Resurs Bank. Som konsult på plats en dag i veckan är han en initierad rådgivare i PR-frågor, en högt värderad skribent men även ett internt bollplank.
Olof har en extremt hög leveransnivå men kombinerat med detta driv finns också en ödmjuk lyssnare och coach som varit av stort värde för mig personligen i min roll som marknadsansvarig.
Olof är otroligt pålitlig med full koll på sina projekt. Med finess och engagemang driver han projekten i mål. Man behöver aldrig fundera över att det han åtagit sig att göra blir gjort. Jag kan verkligen rekommendera Olof som kommunikationskonsult. Dessutom är han jäkligt trevlig.

Lotta Blond

Marknadsansvarig Resurs Bank/Solid Försäkringar

Utvalda kunder

Person-PR Yves Rocher
Redaktionell uppmärksamhet kring Yves Rochers företagsledare Annelie Johansson, med syfte att skapa en talesperson för den  svenska skönhetsindustrin.

Företags-PR Skånska Byggvaror
Redaktionell uppmärksamhet kring företaget Skånska Byggvaror, med syfte att öka och sprida kännedom om företagets utveckling och om dess produkter.

PR för redaktionell uppmärksamhet, varumärkes-och kommunikationsstrategier, budskapsformuleringar och retorik samt operativa insatser. Därtill utbildningar och träningar inom presentationsteknik, medieträning, moderatorskap och ledning av workshops.
Vad kan Engvall Media göra för er?